Comencem el curs 19/20 amb canvis

La Flauta Màgica, escola de música activa, comença un nou curs, el del 2019-20, amb canvis significatius destinats a fer una escola millor: més dinàmica, més oberta, més participativa.

Fa 38 anys que estem donant un servei educatiu musical a la ciutat de Figueres i a la seva comarca amb un equip docent efectiu i analític, format pedagògicament per a donar als alumnes i als seus familiars el que necessiten i esperen de nosaltres.

Hem elaborat un organigrama totalment renovat per donar resposta al que demana la societat actual. Trobareu informació detallada d’aquest punt i de molts altres en la nova pàgina web que hem estrenat fa molt pocs dies: www.laflautamagica.cat

Com a novetats més significatives, a part dels programes que s’han anat oferint des de fa temps: llenguatge musical, expressió i educació corporal, instruments solistes, música de cambra, cant modern, combo de música moderna, treball amb apps d’educació musical amb tauletes tàctils, etc.., trobareu el programa “Suzuki Early Childhood Education, música per als més petits en familia.

Aquest programa innovador i  molt engrescador per a iniciar als més petits en la música, acompanya a les famílies en un espai acollidor perquè se sentin còmodes. Son classes setmanals on cada nadó va acompanyat d’un adult de referència en un grup d’edats heterogènies (de 0 a 3 anys). Les classes son d’una hora i s’organitzen en una estructura formada per activitats curtes que equilibren la repetició imprescindible per l’aprenentatge i la varietat de repertori. Es combinen creativament jocs de falda, cançons, danses, tocar instruments, massatges i contes. S’estimularà l’evolució personal de cada infant reforçant els èxits adquirits, fet que durà a assolir-ne de nous. Amb les sessions de música per nadons s’afavoreix que el vincle entre nadó i adult sigui distès, afectuós i plaent amb l’experiència sonora com a vehicle.

Com a p`rimer contacte amb aquest programa hem organitzat una sessió oberta el proper divendres 20 de setembre de les 17:30 a les 18:30.

Ens trobareu al carer Colom 22 de Figueres, per infomar-vos de tot el que us faci falta i amb les vostres aportacions anar millorant un projecte que es va iniciar fa molts anys com a molt innovador a la nostra ciutat i que tenim la il·lusió de mantener i millorar.

La creativitat, l’empatia amb els alumnes, el saber escoltar buscant respostes, són les claus del nostre treball. Gràcies a tots els que ja heu confiat amb la nostra proposta pedagógica musical i benviguts a tots i totes els que volgueu provar-ho.

El dia 3 de setembre comencem el curs 2019-2020, no t’ho perdis!